Prisforespørsel

Salg: (+47) 907 44 660

E-post: ordrebygg-no@tyrolit.com

Skriv til oss

  • Skriv gjerne også om du ønsker å bli kontaktet pr. telefon eller e-post.
    Vi er avhengig av ditt samtykke for å sende deg digital kommunikasjon. Vi tar ditt personvern på alvor, og vil aldri dele dine personopplysninger med tredjeparter. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.

Hvordan montere Veggsag WSE1621 og Skinnesystem VAS & VS

Hvordan montere veggsagen:

Veggsagen WSE1621 er utviklet for universelle bruksområder og for daglig bruk på byggeplassen. Med de digitale funksjonene og de kompakte og lette komponentene setter det nyutviklede systemet nye standarder for veggsager. Med det superlette vernedekslet og drivmotoren med verktøyfri hurtigkobling blir montering og demontering lekende lett. Et display på fjernkontrollen gir brukeren all nødvendig informasjon for å utføre et effektivt kutt. Vi vil her vise deg hvordan du enkelt monterer både skinnen og maskinen.

Denne videoen vil enkelt vise deg hvordan du fullfører monteringen av Veggsagen WSE1621. Dette er en ekstra visuell støtte til den offisielle håndboken, og erstatter den ikke.

Vil du lære mer om produktene i denne videoen? Se ytterligere informasjon i vår katalog her.


Hvordan montere skinnesystemet:

Skinnesystem VAS og VS er allsidig og kan brukes til veggsager, hjørnesager og sømboring.

VAS: Lett aluminiumsskinne som er egnet for maskiner på inntil 25 kW, går på stålføringer, har en utskiftbar stålfortanning og er forlengbar.
VS: Robust stålskinne som er egnet for maskiner på inntil 50 kW, går på stålføringer og er forlengbar.

Denne videoen vil enkelt vise deg hvordan du monterer et Skinnesystem riktig. Dette er en ekstra visuell støtte til den offisielle håndboken, og erstatter den ikke. Den offisielle håndboken er tilgjengelig på flere ulike språk, og den finner du her.

Vil du lære mer om produktene i denne videoen? Se ytterligere informasjon i vår katalog her.

Har du spørsmål?

Ta kontakt, så skal vi svare deg! Kontakt oss her.