Prisforespørsel

Salg: (+47) 907 44 660

E-post: ordrebygg-no@tyrolit.com

Skriv til oss

  • Skriv gjerne også om du ønsker å bli kontaktet pr. telefon eller e-post.
    Vi er avhengig av ditt samtykke for å sende deg digital kommunikasjon. Vi tar ditt personvern på alvor, og vil aldri dele dine personopplysninger med tredjeparter. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.

Tyrolti DME20 PU/PW/CW Kjernebormaskiner

Tyrolit lanserer en helt ny generasjon kjernebormotorer

Tyrolits kjerneboringssortiment har blitt utvidet med tre nye luftkjølte bormotorer: Bormotorene DME20, DME26 og DME32 imponerer med sin kompakte, ergonomiske design, og er nå tilgjengelige i ulike versjoner med en effekt på 2,0, 2,6 eller 3,2 kW.


Schwaz (Tyrol / Østerrike) 30. april 2024:

Ved utviklingen av den nye generasjonen kjernebormotorer har Tyrolit ikke bare fokusert på brukervennlighet, men også på pålitelighet: De luftkjølte bormotorene DME20, DME26 og DME32 har derfor et ekstremt robust metallhus, 3-trinns girkasse med oljebad samt mekanisk og elektrisk overbelastningsvern. De leveres også med nivelleringshjelp og en praktisk service- og ytelsesindikator.

Enten det er våt- eller tørrboring, riggbasert eller håndholdt: Den nye DME20 tilbyr et bredt spekter av bruksområder for ulike bransjer for boring av mindre diametere fra 15 mm til 180 mm. Som navnet antyder, har bormotoren en effekt på 2,0 kW. Med borediametere på 250 mm og 350 mm er DME26 og DME32 med en effekt på henholdsvis 2,6 og 3,2 kW det perfekte valget for profesjonelle betongborere. Disse to modellene har også omskiftbar bore- og armeringsmodus, noe som gjør boreprosessen så rask og effektiv som mulig. De er tilgjengelige med Tyrolit ModulDrill™ hurtigfestesystem eller med universalplate.

DME20 PU/PW/CW figur 1
Figur 1: DME20-bormotoren er tilgjengelig i tre ulike versjoner – avhengig av modell kan den brukes til tørr- eller våtboring, riggbasert eller håndholdt.
DME20 PU/PW/CW figur 2
Figur 2: Bormotorene DME26 og DME32 er det perfekte valget for profesjonelle betongborere, og de er tilgjengelige enten med Tyrolits ModulDrill™ hurtigspennsystem eller med universalplate.
DME20 PU/PW/CW figur 3
Figur 3: I tillegg til den praktiske LED-indikatoren har bormotorene DME26 og DME32 en funksjon for valg av boremodus som gjør det enklere å bore både normalt og i armering.

Se de nye kjernebormaskinene

Kontakt oss for mer informasjon og bestilling


Tyrolit-konsernet

Tyrolit er en av verdens ledende produsenter av skjære- og slipverktøy, og en systemleverandør for byggeindustrien. Med røtter i hjertet av de østerrikske Alpene kombinerer Tyrolit styrken i familieverdier med en global visjon og over hundre års individuell bedrifts- og teknisk erfaring.

Kontakt oss:

Tyrolit AS
Rosenborgveien 7
1630 Gamle Fredrikstad
E-post: ordrebygg-no@tyrolit.com
Tel: 975 47 990

Tyrolit Norge