Prisforespørsel

Salg: (+47) 907 44 660

E-post: ordrebygg-no@tyrolit.com

Skriv til oss

  • Skriv gjerne også om du ønsker å bli kontaktet pr. telefon eller e-post.
    Vi er avhengig av ditt samtykke for å sende deg digital kommunikasjon. Vi tar ditt personvern på alvor, og vil aldri dele dine personopplysninger med tredjeparter. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.

nyheter-tyrolit-elektroverktøy

Nyhet! Nye elektroverktøy fra Tyrolit

Nytt for i år er TYROLIT sine egne elverktøy. Vi leverer ikke lenger bare skjæreblader og tilbehør til vinkelslipere, når får du også 2 nye modeller vinkelslipere i kjent TYROLIT-kvalitet. Disse heter AGE125 og AGE230, og leveres i størrelser på henholdsvis 125mm og 230mm.

TYROLITs nye universielle vinkelslipere er et must for en hver håndverker. Det kompakte designet og fokus på brukervennlighet gjør disse vinkelsliperene til din beste venn ute på oppdrag. Vinkelsliperene har en sterk motor, og kommer med overspenningsvern og en rekke smarte sikkerhetsfunksjoner som sikrer din sikkerhet så vel som vinkelsiperens levetid.

DHE32 er Tyrolits nye borhammer for boring, hammerboring, meisling og meiseljustering. Som med vinkelsliperene er DHE32 bygget i kjent TYROLIT-kvalitet. Borhammeren har en rekke innovative funksjoner som hurtigskiftesystemet for verktøy og verktøyfri fjerning av chuck, noe som gjør denne modellen veldig brukervennlig. Her får du høy slagkraft, lite vibrasjon og god ergonomi.

Oppgrader til TYROLIT elektroverktøy du også, og sikre deg klasseledende kvalitet og brukervennlighet.