Prisforespørsel

Salg: (+47) 907 44 660

E-post: ordrebygg-no@tyrolit.com

Skriv til oss

  • Skriv gjerne også om du ønsker å bli kontaktet pr. telefon eller e-post.
    Vi er avhengig av ditt samtykke for å sende deg digital kommunikasjon. Vi tar ditt personvern på alvor, og vil aldri dele dine personopplysninger med tredjeparter. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.

produkttilgjengelighet

PRODUKT TILGJENGELIGHET HOS TYROLIT | NOVEMBER 2020

Kjære TYROLIT kunde,

Den globale situasjonen rundt COVID 19-pandemien er fortsatt alvorlig. TYROLIT Gruppen har tatt dette meget alvorlig. Fra begynnelsen har vi iverksatt en rekke forebyggende tiltak, både i administrasjon og produksjon, for å sikre videre virksomhet.

Takket være vårt BCM-team (Business Continuation Management), som kontinuerlig har tilpasset seg den stadig endrede situasjonen, er vi nå i bedre stand til å takle de vedvarende utfordringene enn vi var tidligere i år. Ansett som en viktig virksomhet, var vi i stand til å opprettholde nesten uavbrutt drift over hele verden, og vil fortsette å gjøre det.

Vi har investert tid og ressurser for ytterlig forbedret råvarehåndtering og vi stort nok lager til å opprettholde virksomheten uten noen begrensning. Ettersom vi har tatt de globale konsekvensene på alvor fra begynnelsen har vi lært oss, og tilpasset oss, for å kunne levere uten avbrudd.

Til tross for disse ustabile og uforutsigbare tider, forventer vi ingen virusrelaterte forsinkelser eller restnoteringer og vil jobbe for at våre kunders virksomhet skal fortsette uten avbrudd.

Vi er sikre på at vi gjennom alle de tiltak vi har innført, og ved å være på vakt, kan håndtere denne situasjonen og sammen komme sterkere ut av den.

 

Salgssjef

Walter Sund