Prisforespørsel

Salg: (+47) 907 44 660

E-post: ordrebygg-no@tyrolit.com

Skriv til oss

 • Skriv gjerne også om du ønsker å bli kontaktet pr. telefon eller e-post.
  Vi er avhengig av ditt samtykke for å sende deg digital kommunikasjon. Vi tar ditt personvern på alvor, og vil aldri dele dine personopplysninger med tredjeparter. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.

Person med tablet kontrollerer veggsagen med Tyrolit Movesmart teknologi

Tyrolit MoveSmart-teknologi: Fremtiden for effektiv maskinhåndtering

Tyrolit, en global leder innen verktøy, maskiner, kappe- og slipemidler til bygg- og anleggsbransjen, har introdusert MoveSmart. Denne revolusjonerende teknologien bringer internett til Tyrolit-maskinene, og setter i gang en ny æra av byggeplass-effektivitet.


Hva er MoveSmart?

MoveSmart-teknologien kobler maskinene dine til skyen, noe som gjør at brukerdata oppdateres og behandles direkte på byggeplassen. Denne dataen er deretter tilgjengelig på forskjellige terminaler. Uansett hvor du befinner deg, har du tilgang til oppdatert driftstid, feilmeldinger og nødvendige programvareoppdateringer. Denne teknologien, utviklet i samarbeid med den Østerrikske Startupen ToolSense, er designet for å sikre at du har all den informasjonen du trenger for optimal maskinutnyttelse.

Klikk her for å laste ned MoveSmart-brosjyren.

Illustrasjon av hvordan Tyrolit movesmart teknologi utviklet i smaarbeid med toolsense fungerer

Fordelene med MoveSmart

 • Økt produktivitet: Effektiv datainnsamling og -analyse fører til bedre planlegging, noe som øker produktiviteten på byggeplassen.
 • Minimert driftstidstap: Ved å planlegge oppdrag og service basert på nøyaktige data, reduseres driftstidstap.
 • Målrettet produktutvikling: Med feedback fra brukerdata kan Tyrolit skreddersy videreutviklingen av sine maskiner.
 • Forbedret sikkerhet og vedlikehold: Systematisk skanning for oppdateringer kombinert med rask feilidentifikasjon og -utbedring forbedrer maskinens pålitelighet.
 • Økonomiske fordeler: Med presis service, feilretting på stedet og effektiv planlegging, kan du forvente reduserte kostnader.
 • Lokaliseringsdata: MoveSmart gir nøyaktig lokalisering av maskinene i din utstyrspark. Dette er spesielt nyttig hvis en maskin feilplasseres, eller i tilfelle tyveri, for å finne den nøyaktige plasseringen av maskinen.
 • Brukerstøtte: Feilsøk i appen, få tilgang til elektroniske bruksanvisninger, og kontakt support på nettet.

App og Web: Din inngangsport til MoveSmart

Med MoveSmart-appen kan du enkelt søke etter feil, bestille service og sende informasjon direkte fra byggeplassen. Den integrerte webplattformen gir en oversikt over alle servicehenvendelser, og du kan spore statusen på din maskinservice.

Integrerbarhet og fleksibilitet

MoveSmart er ikke bare for Tyrolit-produkter. Det er en åpen plattform som lar deg legge til maskiner og produkter fra andre leverandører, noe som gir deg full kontroll over hele utstyrsflåten. Med funksjoner som inventarliste, byggeplassplanlegging, masseimport av produkter og tilgang til et dashboard, er MoveSmart virkelig fremtiden for smart byggeplassadministrasjon.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om MoveSmart-systemet!

Slik registrerer du deg

 • Skriv inn dataene dine og godta databeskyttelseserklæringen og vilkårene
 • Skriv inn detaljene for din bedrift
 • Bekreft aktiveringslenken i postboksen for å fullføre registreringen

Last ned MoveSmart-appen her:

Apple App Store Google Play Store
Tyrolit Movesmart logo