Prisforespørsel

Salg: (+47) 907 44 660

E-post: ordrebygg-no@tyrolit.com

Skriv til oss

  • Skriv gjerne også om du ønsker å bli kontaktet pr. telefon eller e-post.
    Vi er avhengig av ditt samtykke for å sende deg digital kommunikasjon. Vi tar ditt personvern på alvor, og vil aldri dele dine personopplysninger med tredjeparter. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.

Status hos Tyrolit mars - 20

Coronastatus hos Tyrolit, mars 2020

Kjære TYROLIT kunde,

I denne prøvende situasjonen med det globale utbruddet av COVID-19, er det helt avgjørende å finne den rette balansen mellom å handle ansvarlig på et sosialt nivå og på et økonomisk nivå.

Hos TYROLIT har vi på et tidlig tidspunkt iverksatt vidtrekkende tiltak for å opprettholde virksomheten for deg som kunde og samtidig trygge våre ansatte.

Produksjonen og vår forsyningskjede er fremdeles i full drift, og det er ingen begrensninger på produkters tilgjengelighet – gjeldene for både verktøy og maskiner.

Hvis et verktøy ikke er på lager (f.eks. Spesial dimensjon), kan dette fortsatt produseres for deg. Våre speditører har også lovet å opprettholde sine tjenester uten begrensninger.

Sammen med deg, ønsker vi å gi vårt bidrag til å begrense spredningen av COVID-19. Mange kontorarbeidsplasser blir midlertidig konvertert til hjemmekontorer for å sikre en sømløs kundeservice. Din tekniske salgsrepresentant hjelper deg gjerne via telefon eller e-post.

Vi håper at dere alle er sunne og friske.

Med Vennlig Hilsen

Walter Sund
Salgssjef Bygg og Anlegg Norden