Prisforespørsel

Salg: (+47) 907 44 660

E-post: ordrebygg-no@tyrolit.com

Skriv til oss

 • Skriv gjerne også om du ønsker å bli kontaktet pr. telefon eller e-post.
  Vi er avhengig av ditt samtykke for å sende deg digital kommunikasjon. Vi tar ditt personvern på alvor, og vil aldri dele dine personopplysninger med tredjeparter. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.

WSE1621 Innlegg

WSE1621 – Den pålitlige, kraftige og innovative veggsagen

TYROLIT introduserer en ny epoke innen veggsaging med sin nye WSE1621

Denne innovative og spesielt kompakte veggsagen er den ideelle all-round maskinen for daglig bruk på byggeplass.

Med introduksjonen av WSE1621 veggsagsystemet, viser TYROLIT igjen at du ikke trenger å gå på kompromiss med ytelse og vekt. Tvert imot: Det helt nyutviklede PREMIUM-veggsagsystemet setter nye standarder i sin klasse med sine ultrakompakte og eksepsjonelt lette systemkomponenter, samt mange digitale utstyrsfunksjoner. Nesten alle daglige oppgaver kan lett utføres, med en maksimal kuttedybde på 705 mm og en bladdiameter på 1,600 mm.

Figur 1: Den brukervennlige TYROLIT WSE1621 gjør virkelig jobben med sine ultrakompakte og eksepsjonelt lette systemkomponenter, samt mange digitale utstyrsfunksjoner (TYROLIT bilde)

Erfaring og dyktighet helt opp til toppen

TYROLIT Hydrostress ble grunnlagt på 1970-tallet, og er et selskap i TYROLIT Group, og i 1983 var det det første selskapet i verden som introduserte en helt hydraulisk veggsag. Dette var grunnlaget for en suksesshistorie, som kontinuerlig ble fremmet gjennom høy kompetanse, erfaring og innovativ ånd. Med introduksjonen av WSE1621 har TYROLIT Hydrostress igjen gjort et evolusjonært sprang fremover innen veggsag-teknologien, og demonstrerer enda en gang sin banebrytende rolle i det profesjonelle arbeidet med maskiner for kutting av armert betong. WSE1621 kombinerer eksepsjonelt høy ytelse med kompakte dimensjoner og en tidligere urealiserbar vekt for sin klasse.

Pålitelig, kraftig og innovativ

Teamet på TYROLIT Hydrostress har på imponerende vis oppnådd prosjektets mål om å utvikle en brukervennlig og pålitelig veggsag med spesielt kompakte systemkomponenter og nyskapende teknologier. Alle komponenter har blitt skapt fra bunnen av og kompromissløst konfigurert for optimal vekt / ytelse. For eksempel har saghodet og den ultrakompakte motoren, som har en verktøysfri hurtigutløsningsfunksjon, kun en vekt på ca. 35 kg. Konstruksjonen av WSE1621, sammen med den nyutviklede, spesielt lette vernedekselet, gjør det nesten lekende lett.

En kontrollenhet, redusert til størrelsen på en legekasse og med et toppmoderne kommunikasjonsgrensesnitt, fullfører det nye veggsagsystemet. Det lyse fargedisplayet gir også operatøren opplysninger om all relevant informasjon som er nødvendig før, under og etter kutteprosessen.

Velprøvde TYROLIT-teknologier runder ut det innovative systemet

TYROLIT er også avhengig av det revolusjonerende P2®-drivkonseptet for det nyeste medlemmet av deres veggsagfamilie, som står for konsekvent høy ytelse og maksimal pålitelighet med vesentlig reduserte servicekostnader. Et modulært system som muliggjør systemuavhengig bruk av individuelle komponenter innenfor forskjellige applikasjoner, har også blitt integrert. For eksempel er den praktiske kontrolleren og den kompakte hovedmotoren også egnet for wiresaging og boring i tillegg til veggsaging.

TYROLIT anbefaler å kjøre den nye WSE1621 med veggsagblad som bruker TGD®-teknologi for optimal resultat.

WSE1621 viktig tilleggsinformasjon:

 • Veggsagvekt: 23,5 kg
 • Vannkjølt 17 kW HF motor
 • Dybdehøyde opptil 705 mm, bladdiameter opp til 1.600 mm
 • Kompakt drivmotor med verktøyfri hurtigutløsning
 • Nydesignet, ultralett bladbeskyttelse
 • Praktisk fjernkontroll med fargeskjerm
 • Innovative kommunikasjonsgrensesnitt
 • Revolusjonerende P2®-drivkonsept for ekstrem pålitelighet uten tap av ytelse
 • Modulsystemkomponenter er også egnet for wiresaging og boring