Prisforespørsel

Salg: (+47) 907 44 660

E-post: ordrebygg-no@tyrolit.com

Skriv til oss

  • Skriv gjerne også om du ønsker å bli kontaktet pr. telefon eller e-post.
    Vi er avhengig av ditt samtykke for å sende deg digital kommunikasjon. Vi tar ditt personvern på alvor, og vil aldri dele dine personopplysninger med tredjeparter. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.

TGD Teknologi

TGD®- teknologi – hva er det?

TGD er en benevnelse vi bruker hele tiden når vi snakker om diamantsagblader og kjernebor. Dette er våre absolutt beste segment. TGD er en forkortelse for Tyrolit Grain Distribution. Diamantsegment med vår TGD-teknologi inneholder diamanter intelligent plassert i et system lagvis gjennom hele segmentet. Dette gir meget jevn belastning, optimalisert kjøling og konstant høy skjæreevne. Det forlenger levetiden betydelig og reduserer maskinens belastning.

Ofte stilte spørsmål om TGD®- teknologi

Hvorfor skal jeg velge TGD?

Fordi segmentene er veldig universelle. Borer eller sager du i betong, armering, granitt eller tegl så fungerer de hele tiden. Slitasjen i abrasive materialer er heller ikke så mye høyere enn i betong.

Koster de mer enn vanlige verktøy?

Ja, de har kanskje noe høyere pris, men pga av økt levetid vil du redusere den totale diamantkostnaden over året! Kuttehastigheten er også imponerende høy. Det er ikke slik at fortjeneste ved lang levetid spises opp av høyere arbeidskostnader.

Finnes det flere typer?

Ja, vi har flere typer av disse segmentene, men det er ikke som i «gamle dager» at bindemiddelet er mykt eller hardt. I dag er bindemiddelet nesten det samme på de forskjellige typene. Et såkalt «hardt» segment har større diamant tetthet enn et «mykt». Har du en veldig sterk maskin, så skal du ha mer diamant. Kjører du en maskin med lav effekt så vil vi at du bruker verktøy med mindre tetthet.

Gul = Low Power
Grønn = Medium Power
Blå = High Power

Dine fordeler ved å bruke TGD

  • Lang levetid
  • Høy skjæreevne
  • Forbedret effektivitet