Prisforespørsel

Salg: (+47) 907 44 660

E-post: ordrebygg-no@tyrolit.com

Skriv til oss

  • Skriv gjerne også om du ønsker å bli kontaktet pr. telefon eller e-post.
    Vi er avhengig av ditt samtykke for å sende deg digital kommunikasjon. Vi tar ditt personvern på alvor, og vil aldri dele dine personopplysninger med tredjeparter. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.

Tyrolit P2 Teknologi

TYROLITs P2 Teknologi

I forrige innlegg skrev vi om TGD-teknologi, og i dette innlegget skal vi fortelle deg hva om hva P2-Teknologi er.

P2® – PERMANENT POWER – er en høyfrekvens teknologi, registrert av TYROLIT, som kombinerer det kompakte designet fra elektriske systemer med pålitelighet og ytelse fra hydrauliske systemer. Dette innovative konseptet er basert på motorer med permanentmagnet teknologi som leverer drift med høyt dreiemoment, med samtidig redusert motorhastighet. Maskinenes vedlikeholds-vennlige oppbygging gjør service enklere og reduserer kostnadene.

Kan du forklare nærmere?

TYROLITs P2® teknologi bruker permanentmagneter i motorfeltet som gjør det mulig å senke motorens turtall. Dette øker effekten og reduserer belastningen på motorkomponentene som igjen resulterer i lenger levetid og høyere driftssikkerhet. Systemet generere også mye mindre varme som igjen gir høyere effekt. Varmgang har en tendens til «spise» effekt og ha en negativ påvirkning på stabilitet.

Hva betyr dette for meg?

Motorens lave turtall gjør service og reparasjoner billigere da behovet for spesialkomponenter ikke lenger er påkrevet. Motorturtallet eliminerer også behovet for gir-kasse. Nok en kraft- og servicekrevende komponent fjernet! Det «kalde» systemet fjerner også minimumskravet til vanntrykk og gjennomstrømming.

Det elektroniske styresystemet har også gjort det mulig å fjerne motorclutch. Alle disse detaljene gir utslag i høyere pålitelighet og lavere servicekostnader som du merker rett på lommeboka.

Er P2 motorene større og tyngre?           

Nei, de er faktisk  mindre, lettere og sterkere 🙂

Fordeler

  • Høy pålitelighet
  • Reduserte driftskostnader
  • Kraftig ytelse
  • Kompakt design

Noen av våre produkter med P2® – teknologi

Ringsag HRE410

Veggsag WSE811 MKII

Veggsag WSE2226

Veggsag WSE1621