Prisforespørsel

Salg: (+47) 907 44 660

E-post: ordrebygg-no@tyrolit.com

Skriv til oss

  • Skriv gjerne også om du ønsker å bli kontaktet pr. telefon eller e-post.
    Vi er avhengig av ditt samtykke for å sende deg digital kommunikasjon. Vi tar ditt personvern på alvor, og vil aldri dele dine personopplysninger med tredjeparter. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.

Tyrolit modulær teknologi

TYROLITs modulær – teknologi

Takket være modulprinsippet i TYROLIT Modular System kan de enkelte komponentene brukes etter eget valg innen samme bruksområde, men de kan også brukes innen ulike bruksområder. Dette gjør arbeidet både enklere og mer effektivt, og du reduserer også kostnadene. TYROLIT Modular System gjør det mulig å bruke samme hovedkomponenter i flere forskjellige applikasjoner så som  veggsag, ringsag, wiresag, sirkelwiresag og på kjerneboringssystem. Systemet omfatter også ModulDrill™-hurtigspennsystemet, som gjør at du raskt kan bytte mellom ulike TYROLIT borestativ for boremotorene.

Hvorfor er dette så viktig?

Vel, så viktig er det kanskje ikke, men det gir deg mulighet til å investere i de litt mer «sære» maskinene uten å tømme lommeboka fullstendig. Har du f. eks en WSE1621 veggsag så kan du bruke styreboksen, fjernkontrollen og hovedmotoren på f.eks en wiresag. Vi vet jo at en slik maskin er et viktig redskap å ha i sortimentet, men at den står mer på lageret enn hva veggsagen gjør. Da kan det jo være bra at investeringen ikke blir alt for høy.

Er en slik ombygging komplisert?

Nei! Motoren fjernes uten bruk av verktøy. De andre komponentene kobles opp slik du en vant til å gjøre det.

Hva med betjening?

Systemet har «intelligente» matemotorer og kjenner av hvilken maskintype som et tilkoblet. Fjernbetjeningen stiller seg inn på riktig applikasjon. Ved f.eks wiresaging så vises wirehastigheten (m/sek) i displayet.

Dine fordeler

  • God lønnsomhet
  • Effektivt arbeid
  • Brukervennlig